duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Milyen színű kineziológiai tapaszt válasszak?

Mire jó a kineziológiai tapasz?

A kineziológiai tapaszok áldásos hatása ma már senki előtt nem titok, rengeteg információnk van arról, hogy kiegészítő gyógymódként milyen sokat segíthetnek a különféle mozgásszervi problémák esetén. Azt is tudjuk, hogy az emberi bőrhöz hasonló anyagból készült rugalmas és légáteresztő tapaszok kémiai hatóanyagok és mellékhatások nélkül enyhítik a fájdalmat, rögzítik a sérült lágyszövetet, stabilizálják az ízületeket, valamint csökkentik a gyulladások és izomgörcsök kialakulásának kockázatát.

 

A kineziológiai tapasz hatásmechanizmusa

A különböző színű fájdalomcsillapító tapaszok anyagukban és funkciójukban nem térnek el egymástól. Egyik sem tartalmaz gyógyhatású készítményt, kizárólag a helyes felhelyezés révén hat. Ennek ismeretében teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor végül is mi az értelme a színeknek? A válasz egyszerű: a színterápia. Azon túlmenően, hogy a színek befolyásolják a lelkiállapotunkat, az egészségünkre is hatást gyakorolnak, többek között az anyagcserére, az ideg- és az immunrendszerre.

 

Színekre bontva

Általánosságban elmondható, hogy a meleg színek energetizálnak, az izmok lazítását segítik elő, míg a hideg színek hűsítenek, így inkább a gyulladáscsökkentésben játszanak szerepet. Vegyük sorra őket!

Kék: hideg szín, hűsít, mégis nyugalmat áraszt, ezért a kék szín nyugtató, görcsoldó hatású, és főleg gyulladáscsökkentésre javallott.

Pink: meleg szín, szintén nyugtató hatást gyakorol a testre, és segít az izmok ellazításában.

Piros: meleg szín, amely energetizál, serkenti a vérkeringést, és áldásos hatást gyakorol az izomgörcsökre. Gyulladás esetén kerülendő, arra inkább a hideg színek jelenthetnek gyógyírt.

Narancssárga: ez a meleg szín enyhíti az izomgörcsöket és serkentőleg hat az immunrendszerre.

Citromsárga: élénkítő hatásának köszönhetően nemcsak az idegrendszerre hat jól, hanem ízületi gyulladások esetén is érdemes ezt a színt választani.

Zöld: relaxációs hatásából kifolyó inkább nyugtat, használata ízületi gyulladásra javasolt.

Lila: egyszerre foglalja magába a kék hűsítő és a piros energetizáló hatását.

Fekete: ez a szín fokozza a kék és a piros hatását.

Bézs: semleges testszín semleges hatással.

 

Színek hatása

 

Webáruházunk hatalmas kinesio tape kínálatában minden szalag és kiegészítő megtalálható. Ezek a termékek ma már nem hiányozhatnak a sportolók, aktív életet élők eszköztárából. Adja le rendelését egyszerűen, online! Válassza ki az Önnek megfelelő színt itt!