duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Kék Kineziológiai Tapasz

A kineziológiai tapaszok egyike sem tartalmaz semmilyen gyógyhatású készítményt. Hatását kizárólag a megfelelő felhelyezés esetén fejti ki. A színek szerepe csupán a színterápia.

A kék kineziológiai tapasz az egyik alapszínű típusnak számít a tapek között, így a legtöbb méretben általában megtalálható. Létezik belőle 2,5 cm, 7,5 és 10 cm is az 5 cm széles kineziológiai tapaszok mellett. A kék színű szalag az összes kineziológiai tapasz gyártó termékei között megtalálható.

A hideg színek közé tartozó kék szín nyugtató, feszültségoldó, lazító, gyulladáscsökkentő hatását számos kutatás igazolja. Képes lehet harmóniát teremteni egészségi állapotunkban. Az önkifejezés, az őszinteség és a tisztaság színe. Színterápiai szerepét rándulás, ficam valamint az ember légzésével kapcsolatos szerveinek működési folyamatainál kutatják. Gyakran a hűtésre vagy az élet alapvető szükségletét jelentő vízre asszocálunk, ha a kékre gondolunk. Ez az egyik alapszín, kiegészítő színe a sárga.

Ajánlható akár vízi sport tevékenységek (pl. úszás, kajakozás) izom-, ízületi, mozgásszervi problémák esetén, de bármilyen sportághoz használhatják. Amennyiben más színekkel együtt alkalmazza jó választás lehet a sárga, a piros és a fekete tape, de ugyanolyan jó párosítás a rózsaszín vagy a zöld kineziológiai szalag mellé.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: