duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Kineziológiai Szalagok Szín Szerint

A különböző színű tapaszok ugyanolyan erősségűek?

Mivel ugyanazon típusú tapaszokból többfajta szín is kapható, számtalanszor felmerül a kérdés, hogy a különböző színek különböző erősségűek-e. Egy adott típusú tapasz egyes színei között nincsen eltérés, vannak viszont olyan speciális szalagok, amelyek rugalmasabbak, jobban nyújthatóak a hagyományos tapaszoknál. Ezeket főként sportolók számára fejlesztették ki extrém igénybevételek esetére. Ezekből a tapaszokból is több színt gyártanak, de ezeket a tapaszokat az egyes gyártók külön típusként is jelzik. Azaz a különböző színeknek kizárólag színterápia szempontjából van jelentősége.

Kineziológiai tapaszok és a színterápia

A tapaszok hatékonyabb működése érdekében azonban sokan kiemelten fontosnak tartják a színterápiát, ezzel tovább fokozva a tapasz hatását. Általánosságban elmondható, hogy a meleg színek energetizálnak, az izmok lazítását segítik elő, míg a hideg színek hűsítenek, így inkább a gyulladáscsökkentésben játszanak szerepet. Ne felejtsük el, hogy összetettebb probléma esetén akár több szín együttes kombinációjából egyszerre többfajta problémára is kereshetünk megoldást!

Válasszon egy színt!