duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Kineziológiai tapasz hol kapható?

A kineziológiai tapaszról…

Dr. Kenzo Kase japán orvos által kifejlesztett kinesio tape egy rugalmas ragtapasz. Szélessége általában 2,5 cm , 5 cm, 7,5 és 10 cm között változik, hosszúságát tekintve főleg 5 m -es tekercsben árulják, de számos gyártó kínálatában megtalálható 32 méteres, némely gyártónál pedig 35 méteres gazdaságos kiszerelésű tekercs is. A tapasz hátoldalára kasírozott papír cm-es osztásokkal segíti a szalagból a helyes hosszúság levágását. Anyagában enyhén gumírozott, így kellőképpen elasztikus ahhoz, hogy a testre ragasztva képesek legyünk mozgást végezni vele. A kineziológiai tapaszok más tapaszokkal remekül kiegészíthetők, ezzel tovább növelve funkcionalitásukat. Korábban fekete, kék, rózsaszín és bézs alapszínben lehetett kapni, de mára már megvásárolható szinte minden színben és színárnyalatban vagy akár mintás kinesiology tape is választható.  Sikerességének köszönhetően a főként sportolók számára kifejlesztett szalag manapság már széles körben elterjedt. Leggyakrabban vállra, térdre, hátra, nyakra és combra használják, de számos esetben kerül bokára és csuklóra is, derékfájás, ízületi- és izomfájdalmak vagy más esetleges mozgásszervi sérülések esetén vagy akár rehabilitáció céljából.

Hol lehet kapni kineziológiai tapaszt?

Több mint 10 éve forgalmazunk kineziológiai szalagot és évente több tízezer tapet értékesítünk Magyarországon viszonteladóinkon keresztül és közvetlenül fogyasztóink részére. Az általunk forgalmazott megbízható márkáknak köszönhetően (Asiamed, Acutop, Elyth, Nasara) mára az ország meghatározó szerepét töltjük be a kineziológiai tapaszok forgalmazásában.

Megrendelheti kedvezményesen online egyenesen az importőrtől webáruházaink egyikében, vagy vásárolja meg budapesti és vidéki partnereinknél gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban, gyógyászati segédeszköz boltokban Budapesten vagy más nagyvárosokban, megyeszékhelyeken is!

Kineziológiai tapaszt vásárolnék!  >>   >   duoker.hu

Szakember / kereskedő vagyok tapet vásárolnék!  >>   >  kineziologiaitapasz.hu

Sportoló vagyok / sportklub részére vásárolnék  >>   >   sportgyogyaszati.hu

kineziológiai tapasz hol kapható

Válassza az Önnek kényelmes megoldást! Óriási raktárkészletünknek és gyors kiszállításunknak köszönhetően, akár már holnap kézhez kaphatja kedvezményes áron, egyenesen az importőrtől!

Melyik színt válassza? Segítünk a döntésben! Kattintson ide!

Segítségre van szüksége a felhelyezésben?

A kinesio tapek hatásának eredményessége érdekében keressen fel masszőr, gyógytornász szakembert, kinesio-taping tanfolyamot végzett kinezio tape terapeutát! Vagy vegye segítségül Daniel Weiss elismert gyógytornász Kineziológiai tapaszok című könyvét, melyben számos segítséget kaphat izomfájdalmak és egyéb panaszok esetén a tapaszok és cross tapek felragasztásával kapcsolatban.