duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Masszázskellékek? Minek?

A masszázs volt, van és lesz

A gyógyeljárások közül is kiemelkedő masszázs számos nép kultúrájában megtalálható. A klasszikustól kezdve (svédmasszázs) az ayurvedikuson át egészen a Shiatsuig számos típust különböztetünk meg. Legyen szó bármelyikről, a megfelelő segédeszközök, krémek és olajok alkalmazása nélkül aligha érhetünk el hatásos és tartós eredményeket, ha kezelésre adjuk a fejünket. Akár komplett vendégkörrel rendelkezünk, akár csak otthoni felhasználásra keresünk masszázskellékeket, járjunk el körültekintően a kiválasztás során!

 

SMR és Fascia hengerek kínálatunkban

Az SMR masszázshengerek elsősorban a bőr felszínéhez közel elhelyezkedő lágy szövetek átmozgatására alkalmasak. Különösen hasznosak, ha izomfájdalmak megszüntetéséről van szó, illetve ha csomókat, úgynevezett trigger pontokat oldanánk fel segítségükkel. Az ülőmunkát végzőknek legalább annyira javasoljuk a masszázshengerek használatát, mint azoknak, akik napi szinten vagy versenyszerűen sportolnak. Ha a cél az izmok és kötőszövetek lazítása, a Fascia hengerek mellett is dönthetünk, melyeket a gerincoszlop mentén, a vádli környékén, sőt a talpakon is alkalmazhatunk.

 

Vérbőségfokozó masszázslabdák

A különböző méretekben kapható, sima és érdes felületű masszázslabdákkal izmainkig is elérhetünk. Bár egy tapasztalt masszőr munkáját nem helyettesíthetjük alkalmazásukkal, könnyedén fellazíthatjuk segítségükkel a fájdalmas gócpontokat, főként a lapocka és vállizom területein. Ezek mindegyike otthoni körülmények között is használható.

 

Általános és specifikus masszázskrémek

A masszázskrémek közül hagyományos illatmentes és speciális hatóanyagokat tartalmazó készítményeket is választhatunk. Sport- és reumamasszázsra mindenképpen olyan krémek használatát javasoljuk, melyek melegítő és/vagy hűsítő hatással bírnak attól függően, hogy az adott testrészt stimulálni vagy nyugtatni szeretnénk. Ha inkább a relaxáció a cél, kellemes aromákkal bíró masszázskrémek mellett is letehetjük a voksunkat az ízlésünknek megfelelően. Egy jó tanács: ügyeljünk a bőrirritáció elkerülésére! A használni kívánt masszázskrémek csak minimális hozzáadott illatanyagokat tartalmazzanak!

 

Sport és antistressz masszázsolajok

A masszázsolajok elengedhetetlen kellékei az aromaterápiás kezeléseknek. Ezekre a termékekre egyaránt jellemző, hogy sikamlóssá teszik a bőr felületét, de nem hagynak maguk után kellemetlen, zsíros érzést. Hidratálják a bőrt, táplálják és méregtelenítik azt. A maximális hatás érdekében érdemes a fürdőzést néhány órán át kerülni az aromaterápiás kezelések után, hogy az olajnak legyen ideje felszívódni. Válasszunk a készítmények közül a bennük található alapanyagok szerint, vagy a masszázs kimenetelét (fájdalomcsillapítás, hangulatjavítás, görcsoldás) figyelembe véve!

 

Nézze meg Ön is a masszázs kellékeket kínálatunkban, és rendeljen webáruházunkból gyors házhoz szállítással országszerte!

  Masszázskellékek      Masszázsolaj    Masszázskrémek