duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

SMR Hengerek, Fascia Hengerek és Labdák

Fascia és masszázs hengerek, SMR hengerek, labdák

Ne csak fájdalomcsillapító tapasszal, hanem kényelmes masszázshengerrel is javítson közérzetén! Széles termékkörünkben bizonyára megtalálja majd a kedvére való darabot. Vásároljon kedvező áru, de kiváló minőségű Laura-Fit hengert, egyszerű masszírozó labdát, vagy más speciális fascia hengert,  akár 27% kedvezménnyel!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Masszázskellékek az SMR hengertől a masszírozó labdáig

Webshopunkban teljes körű megoldást kínálunk az izom-, ízületi és mozgásszervi panaszokra, így kínálatunkból nem hiányozhatnak a Fascia és masszázs hengerek, labdák és famasszírozók sem. Ezek a termékek sportolóknak is remek választást jelentenek, hiszen segítik a regenerációt, és csökkentik a sérülésveszélyt. Böngéssze végig a felhozatalt!

 

Sportoláshoz, edzéshez

Az SMR masszázs hengerek (self-myofascial release, azaz önmasszázs) az izomlazításban játszanak fontos szerepet a kompresszió elvét kihasználva. Használatuk saját testsúllyal történik, és lényegében a test bármely részén könnyedén használhatók. A Fascia henger egyre elterjedtebb masszázs kellék. Nevét az izompólya latin változatából kapta – nomen est omen, rendkívüli hatékonysággal képes stimulálni a fent említett testrészt. A labdák és egyéb masszázs hengerek szintén komplex megoldást jelentenek izomfájdalomra és – merevségre, oldalunkon pedig remek ajánlatok és minőségi termékek várják. Akár sportolóként, akár hobbihoz keres megbízható masszázskellékeket, velünk biztosra mehet.

Masszázs kellékek   Masszázs hengerek, kellékek   masszázs

 

Böngéssze végig a felhozatalt, sportoljon és eddzen felszabadultabban, lazítson hatékonyabban masszázs kellékeink segítségével!

Mik a legfontosabb tudnivalók a SMR fascia masszázs hengerekről, labdákról?

SMR fascia masszázs hengerek, labdákHa izomfájdalomról van szó, az emberek többsége krémmel, tapasszal vagy gyógyszerrel próbálja csillapítani a kellemetlen érzetet. Sajnos ezek nem mindenkinek használnak, vagy csak rövid ideig éreztetik hatásukat, ilyen állapotban pedig nagyon nehéz bármilyen fizikai feladatot elvégezni. Amennyiben szeretne odafigyelni az izmok állapotára, például edzés előtt és után is, használjon SMR fascia masszázs hengert, labdát a rendszeres sportoláshoz!

Az SMR fascia masszázs hengerek, labdák fontos szerepet töltenek be az izompólya lazításában. Alkalmazásukkal elkerülheti a kínzó fájdalmat, kellemetlen érzetet. Mivel hatékony segítséget nyújthatnak, rendszeres használatuk mellett nem feltétlenül lesz szüksége az edzések után izomlazító krémekre, tapaszokra vagy fájdalomcsillapítókra. Az SMR fascia masszázs hengerekből, labdákból többféle típusú, méretű termék is elérhető a boltok kínálatában. Legfőképp a hengerek esetében figyelhető meg a változatosság. A nagyon kötött kötőszövet esetében érdemes durvább, rücskösebb masszázs hengert választani a hatékony izomlazítás érdekében.

Az SMR fascia masszázs hengerek, labdák segítenek javítani a vérkeringésen is, aminek mindenképp pozitív élettani hatása van. Az ember a használatuk után sokkal energikusabbnak fogja magát érezni. A folyamatos használatuk hozzájárul ahhoz, hogy az izmok fejlődjenek, és a legnagyobb fizikai kihívást is jól bírják. Az eszközök helyreállítják az ízületek mozgékonyságát és harmonizálják az izomegyensúlyt. Edzések előtt és után is használhatók a hengerek, labdák, akár nyújtáshoz is alkalmazhatók. Ezzel megakadályozható a sokaknál jelentkező, kellemetlen érzetet okozó izomfeszülés.

Tapasztalja meg Ön is az SMR fascia masszázs hengerek, labdák jótékony hatását, szerezze be kínálatunkból az igényeknek megfelelő eszközét! Termékeink színvonalasak, megbízhatók, amik hosszú éveken át biztosítják energikusságát. Ha bővebb információkra lenne szüksége az eszközökről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!