SMR Hengerek, Fascia Hengerek és Labdák

Fascia és masszázs hengerek, SMR hengerek, labdák

Ne csak fájdalomcsillapító tapasszal, hanem kényelmes masszázshengerrel is javítson közérzetén! Széles termékkörünkben bizonyára megtalálja majd a kedvére való darabot. Vásároljon kedvező áru, de kiváló minőségű Laura-Fit hengert, egyszerű masszírozó labdát, vagy más speciális fascia hengert,  akár 27% kedvezménnyel!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Masszázskellékek az SMR hengertől a masszírozó labdáig

Webshopunkban teljes körű megoldást kínálunk az izom-, ízületi és mozgásszervi panaszokra, így kínálatunkból nem hiányozhatnak a Fascia és masszázs hengerek, labdák és famasszírozók sem. Ezek a termékek sportolóknak is remek választást jelentenek, hiszen segítik a regenerációt, és csökkentik a sérülésveszélyt. Böngéssze végig a felhozatalt!

 

Sportoláshoz, edzéshez

Az SMR masszázs hengerek (self-myofascial release, azaz önmasszázs) az izomlazításban játszanak fontos szerepet a kompresszió elvét kihasználva. Használatuk saját testsúllyal történik, és lényegében a test bármely részén könnyedén használhatók. A Fascia henger egyre elterjedtebb masszázs kellék. Nevét az izompólya latin változatából kapta – nomen est omen, rendkívüli hatékonysággal képes stimulálni a fent említett testrészt. A labdák és egyéb masszázs hengerek szintén komplex megoldást jelentenek izomfájdalomra és – merevségre, oldalunkon pedig remek ajánlatok és minőségi termékek várják. Akár sportolóként, akár hobbihoz keres megbízható masszázskellékeket, velünk biztosra mehet.

Masszázs kellékek   Masszázs hengerek, kellékek   masszázs

 

Böngéssze végig a felhozatalt, sportoljon és eddzen felszabadultabban, lazítson hatékonyabban masszázs kellékeink segítségével!