Kineziológiai Tapasz Térdre

Kineziológiai tapasz felhelyezése otthon

A tapeket otthonunkban is fel tudjuk helyezni a testünkre, de a kinesiology tape hatékony működése érdekében mindenképpen érdemes kinesio-taping terapeuta segítségét igénybe venni. A kinesio-taping szakember tisztában van testünk anatómiai felépítésével, így kerülhet megfelelően felragasztásra különböző mozgásszervi problémák esetén. Amennyiben rövid időn belül a fájdalom nem csökken, feltétlenül kérjen segítséget szakembertől, pl. kinesio-taping terapeutától, gyógytornásztól, reumatológustól!

Kineziológiai tapasz felragasztása térdre

A leginkább igénybe vett ízület a térd. A tapasz felhelyezése során fordítsunk kiemelt figyelmet arra, hogy mozgásban maradhasson a térdízület, ugyanis a mozgás biztosítja a megfelelő vérellátást és a szövetek tápanyagellátását! A minden irányba nyújtható ACUTOP 4D szalagok használatának segítségével a térdízület képes megfelelően mozogni. Legyen az izom sérülés vagy ízületi fájdalom, a kineziológiai tapasz felhelyezése térdre szakszerűen kinesio-taping szakember segítségével megkönnyítheti mindennapjait, sportolóknak segíthet a gyorsabb rehabilitációban.

Videó a felhelyezésről:

TIPP! Fontos lehet:

A fájdalom kezelő terápia során az alaptapasz ragasztás mellett használhatunk kiegészítő ragasztást és más rugalmas vagy nem-elasztikus sport tapaszt is.

Vigyázzunk gyulladás kezelése estén a meleg színek alkalmazásával! A megfelelő színek kiválasztásához kattintson ide további segítségért.

A kinesio tape hatását szükséges lehet különböző gyógytorna mozgással is erősíteni.

 

Szakembert keres, aki térdproblémáinak kezelésében segítene? Olvassa el a gyógytornász véleményét a kineziológiai tapasz térdre ragasztásáról TOVÁBB >>

Kipróbálná először inkább otthon? Gyárilag előre vágott és formázott kineziológiai tapaszainkat egyszerűen felragaszthatja akár saját magának is! TOVÁBB >>

Még többet szeretne megtudni a kineziológiai tapaszokról? Esetleg másfajta felragasztás érdekli? TOVÁBB >>

HASZNOS:

További videók megtekintése a kineziológiai tapaszok felragasztásáról a duoker.hu weboldalon.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-ANT3-ACU

ACUTOP 4D Kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Minden irányban nyújtható elasztikus tapasz, ezért semmilyen blokkot nem okoz az ízületi mozgásban. A bársonyos, selymes szalag anyag különösen kényelmes illeszkedést és mozgásszabadságot biztosít. Légáteresztő és víz számára áteresztő, de vízálló anyaggal rendelkezik. Amellett, hogy a megfelelő technikával felhelyezve tartja az ízületeket, segíti is a mozgást. Jól alkalmazható térd- könyök-, vállízületek ragasztásánál. Anyaga: nylon (82%), elasztikus spandex (18%) szálakkal. Latexmentes. Használati utasítás: Speciális technika segítségével ragassza tiszta, száraz, zsírmentes bőrfelületre! A szőrzetet előzetesen távolítsa el! A szalag végeit kerekítse le! A felragasztás után dörzsölje meg a ragasztószalagot, ezáltal aktivizálódik a ragasztóréteg. További kérdéseivel kérjük, forduljon szakemberhez, vagy látogasson el a www.kinesioszalag.hu oldalra! Figyelmeztetés: A termék eltávolítását a szőrnövekedéssel megegyező irányban végezze! Esetleges allergiás tünetek vagy bőrirritáció esetén távolítsa el a terméket! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! 


A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
Újdonságok
SGY-AP16K-ACU
ACUTOP Classic kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Anyaga: pamut (93%), elasztán (7%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő esetekben: keringési probléma, duzzanatcsökkentés, gyengült izom, fájdalomcsökkentés, ízületi mozgásterjedelem növelés, sérült idegek esetén, instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál.
Száraz, hűvös helyen tárolandó. 

A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.

Tartalom:
16 db előre vágott kineziológiai szalag:
- 8 db I-alakú lap bézs színben, 5 cm x 20 cm
- 8 db Y alakú lap kék színben, 5 cm x 20 cm

Vágás nélkül, közvetlenül ragasztható.
Lekerekített élek a hosszabb tartásért.

Nézet:
Sorrend: