Kineziológiai Tapasz Bokára

Az orvosok és gyógytornászok segítségével kifejlesztett kinesiotape számos esetben nyújthat megoldást a fájdalom csökkentésére. A kineziológiai tapaszokat ízületi probléma vagy egy trauma sérülés esetén (pl. ficam, húzódás, ínszalag szakadás) legtöbbször a láb különböző sérüléseinél, főként a boka kezelésére használják terápia jelleggel. Ilyenkor a kineziológiai tapasz felhelyezése boka ízületi részre segítheti a gyors regenerációt, hatására a vártnál hamarabb megtörténhet a gyógyulás. Miután a szakember meghatározza a megfelelő kezelési tervet úgy az egyéb gyógyulást segítő krémek használata mellett további segítséget adhat kinesio-taping terápiában is. Amennyiben szükséges az adott problémára alkalmazandó helyes ragasztási minta könnyen elsajátítható, így megfelelő segítséggel akár otthonunkban is elvégezhetjük az öntapelést.

 

TIPP! A mielőbbi gyors gyógyulás érdekében érdemes kinesio-taping szakember segítségét kérni kineziológiai szalag ragasztásakor!

Esetleges gyulladás esetén figyeljünk a tape színének kiválasztására, oldalunkon ebben is segítünk!

A különböző márkájú és típusú tapaszok eltérő fizikai tulajdonságokkal rendelkezhetnek, vannak kifejezetten sportoláshoz, sportolóknak szánt tapaszok is erősebb ragasztással, így a tape akár több napig fentmarad, de létezik kineziológia tapasz úszáshoz, mely könnyebben szárad, ezek az ún. műselyem anyagú kineziológiai tapaszok. A kineziológia tapasz boka ragasztásánál érdemes odafigyelnünk arra, hogy a ruhadarabok vagy éppen a cipő könnyebben ledörzsölheti azt, ilyenkor tape ragasztó spray használata is szükségessé válhat.

 

Példa kineziológiai tapasz boka ragasztásra:

kineziológia tapasz boka

Kineziológiai tapasz felhelyezése bokára videó segítségével:

Még többet szeretne megtudni a kineziológiai tapaszokról? Esetleg másfajta felragasztás érdekli? TOVÁBB >>

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-AT3Pro-ACU
ACUTOP Pro Sport kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Sportolók számára fejlesztett, a hagyományos kineziológiai tapasznál kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó, műselyem hordozószövetű tapasz (bőrre is, egymásra is jól tapadó). A nedves párás környezetet jobban bírja a hagyományos kineziológiai tapaszoknál, víztaszító viszkóz anyagának köszönhetően. Anyaga: rayon (96%), spandex (4%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő ese...
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-AT5Pro-ACU
ACUTOP Pro Sport kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Sportolók számára fejlesztett, a hagyományos kineziológiai tapasznál kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó, műselyem hordozószövetű tapasz (bőrre is, egymásra is jól tapadó). A nedves párás környezetet jobban bírja a hagyományos kineziológiai tapaszoknál, víztaszító viszkóz anyagának köszönhetően. Anyaga: rayon (96%), spandex (4%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő ese...
Nézet:
Sorrend: