Kineziológiai Tapasz Bokára

Az orvosok és gyógytornászok segítségével kifejlesztett kinesiotape számos esetben nyújthat megoldást a fájdalom csökkentésére. A kineziológiai tapaszokat ízületi probléma vagy egy trauma sérülés esetén (pl. ficam, húzódás, ínszalag szakadás) legtöbbször a láb különböző sérüléseinél, főként a boka kezelésére használják terápia jelleggel. Ilyenkor a kineziológiai tapasz felhelyezése boka ízületi részre segítheti a gyors regenerációt, hatására a vártnál hamarabb megtörténhet a gyógyulás. Miután a szakember meghatározza a megfelelő kezelési tervet úgy az egyéb gyógyulást segítő krémek használata mellett további segítséget adhat kinesio-taping terápiában is. Amennyiben szükséges az adott problémára alkalmazandó helyes ragasztási minta könnyen elsajátítható, így megfelelő segítséggel akár otthonunkban is elvégezhetjük az öntapelést.

 

TIPP! A mielőbbi gyors gyógyulás érdekében érdemes kinesio-taping szakember segítségét kérni kineziológiai szalag ragasztásakor!

Esetleges gyulladás esetén figyeljünk a tape színének kiválasztására, oldalunkon ebben is segítünk!

A különböző márkájú és típusú tapaszok eltérő fizikai tulajdonságokkal rendelkezhetnek, vannak kifejezetten sportoláshoz, sportolóknak szánt tapaszok is erősebb ragasztással, így a tape akár több napig fentmarad, de létezik kineziológia tapasz úszáshoz, mely könnyebben szárad, ezek az ún. műselyem anyagú kineziológiai tapaszok. A kineziológia tapasz boka ragasztásánál érdemes odafigyelnünk arra, hogy a ruhadarabok vagy éppen a cipő könnyebben ledörzsölheti azt, ilyenkor tape ragasztó spray használata is szükségessé válhat.

 

Példa kineziológiai tapasz boka ragasztásra:

kineziológia tapasz boka

Kineziológiai tapasz felhelyezése bokára videó segítségével:

Még többet szeretne megtudni a kineziológiai tapaszokról? Esetleg másfajta felragasztás érdekli? TOVÁBB >>

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-AT3Pro-ACU
ACUTOP Pro Sport kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Sportolók számára fejlesztett, a hagyományos kineziológiai tapasznál kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó, műselyem hordozószövetű tapasz (bőrre is, egymásra is jól tapadó). A nedves párás környezetet jobban bírja a hagyományos kineziológiai tapaszoknál, víztaszító viszkóz anyagának köszönhetően. Anyaga: rayon (96%), spandex (4%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő ese...
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-AT5Pro-ACU
ACUTOP Pro Sport kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Sportolók számára fejlesztett, a hagyományos kineziológiai tapasznál kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó, műselyem hordozószövetű tapasz (bőrre is, egymásra is jól tapadó). A nedves párás környezetet jobban bírja a hagyományos kineziológiai tapaszoknál, víztaszító viszkóz anyagának köszönhetően. Anyaga: rayon (96%), spandex (4%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő ese...
Nincs raktáron
SGY-170201-MUEL
Tape-ek, kineziológiai tapaszok tapadását elősegítő színtelen ragasztó spray. Tapelés előtt fújja a kívánt bőrfelületre. Használatával elősegíti a ragasztószalag jobb tapadását.

HASZNÁLAT: 10 cm távolságból, lendületes mozdulatokkal fújja a spray-t a kívánt bőrfelületre.


ÖSSZETÉTEL: Bután, aceton, isopropanol, heptán, propán, gyantaRendkívül tűzveszélyes aeroszol.
Minden használat előtt figyelmesen olvassa el a címkén elhelyezett információkat.
A tartályban túlnyomás uralkodik: hőhatására megrepedhet.
A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos.
Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni.
Gyújtóforrástól távol tartandó tartandó - Tilos a dohányzás!
Gyermekek kezébe nem kerülhet!
A permetet ne lélegezze be!
Kerülni kell a szembejutást.
Ne használja a terméket sérült vagy irritált bőrfelületen.
Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.
Csak az utasításoknak megfelelően használja.
Szándékos nagy mennyiségben történő belégzése káros, vagy végzetes lehet.
Lenyelés esetén azonnal hívjon orvosi segítséget és mutassa meg a tartályt vagy a termék címkéjét.
Ártalmas a vízi szervezetekre a víz környezetében hosszan tartó károsodást okozhat.
Irritáció vagy kiütés esetén ne használja tovább a terméket és forduljon szakorvoshoz.


Felhasználói kör: Professzionális, lakossági.


Biztonsági adatlap letölthető: itt
Nézet:
Sorrend: