duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Kineziológiai Tapasz Bokára

Az orvosok és gyógytornászok segítségével kifejlesztett kinesiotape számos esetben nyújthat megoldást a fájdalom csökkentésére. A kineziológiai tapaszokat ízületi probléma vagy egy trauma sérülés esetén (pl. ficam, húzódás, ínszalag szakadás) legtöbbször a láb különböző sérüléseinél, főként a boka kezelésére használják terápia jelleggel. Ilyenkor a kineziológiai tapasz felhelyezése boka ízületi részre segítheti a gyors regenerációt, hatására a vártnál hamarabb megtörténhet a gyógyulás. Miután a szakember meghatározza a megfelelő kezelési tervet úgy az egyéb gyógyulást segítő krémek használata mellett további segítséget adhat kinesio-taping terápiában is. Amennyiben szükséges az adott problémára alkalmazandó helyes ragasztási minta könnyen elsajátítható, így megfelelő segítséggel akár otthonunkban is elvégezhetjük az öntapelést.

 

TIPP! A mielőbbi gyors gyógyulás érdekében érdemes kinesio-taping szakember segítségét kérni kineziológiai szalag ragasztásakor!

Esetleges gyulladás esetén figyeljünk a tape színének kiválasztására, oldalunkon ebben is segítünk!

A különböző márkájú és típusú tapaszok eltérő fizikai tulajdonságokkal rendelkezhetnek, vannak kifejezetten sportoláshoz, sportolóknak szánt tapaszok is erősebb ragasztással, így a tape akár több napig fentmarad, de létezik kineziológia tapasz úszáshoz, mely könnyebben szárad, ezek az ún. műselyem anyagú kineziológiai tapaszok. A kineziológia tapasz boka ragasztásánál érdemes odafigyelnünk arra, hogy a ruhadarabok vagy éppen a cipő könnyebben ledörzsölheti azt, ilyenkor tape ragasztó spray használata is szükségessé válhat.

 

Példa kineziológiai tapasz boka ragasztásra:

kineziológia tapasz boka

Kineziológiai tapasz felhelyezése bokára videó segítségével:

 

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-AT3Pro-ACU
ACUTOP Pro Sport kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Sportolók számára fejlesztett, a hagyományos kineziológiai tapasznál kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó, műselyem hordozószövetű tapasz (bőrre is, egymásra is jól tapadó). A nedves párás környezetet jobban bírja a hagyományos kineziológiai tapaszoknál, víztaszító viszkóz anyagának köszönhetően. Anyaga: rayon (96%), spandex (4%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő esetekben: keringési probléma, duzzanatcsökkentés, gyengült izom, fájdalomcsökkentés, ízületi mozgásterjedelem növelés, sérült idegek esetén, instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál.
Száraz, hűvös helyen tárolandó. 

A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-AT5Pro-ACU
ACUTOP Pro Sport kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Sportolók számára fejlesztett, a hagyományos kineziológiai tapasznál kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó, műselyem hordozószövetű tapasz (bőrre is, egymásra is jól tapadó). A nedves párás környezetet jobban bírja a hagyományos kineziológiai tapaszoknál, víztaszító viszkóz anyagának köszönhetően. Anyaga: rayon (96%), spandex (4%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő ese...
Nézet:
Sorrend: