duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban sportolók és sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat.

Lehetőségük van továbbá regisztrálni a nagyker.duoker.hu zárt rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti).

Köpölyökről...

Köpöly - Mikor, miért és hogyan érdemes használni?

Aligha létezik még egy olyan méregtelenítési megoldás, ami olyan gazdag múltra tekintene vissza, mint a köpölyözés. A vákuumon alapuló módszer jótékony hatását már az ókori Kínában és Perzsiában is ismerték, napjainkban pedig egyre többen fedezik fel ennek a kíméletes, mégis hatékony eljárásnak a csodáit. Cikkünkből kiderül, pontosan mik az előnyök, milyen panaszokra nyújt megoldást és milyen trükkökkel tehető még eredményesebbé a köpölyös kezelés.

 

Népi megoldás a népbetegségek ellen

Narancsbőr, megfázás, izomláz, allergia, menstruációs görcsök, anyagcsere rendellenességek. Legyünk bár nők vagy férfiak, idősek vagy fiatalok, a felsorolt betegségek közül menthetetlenül találkozni fogunk egyikkel-másikkal életünk során. A köpölyözés a vérkeringés növelésével, a sejtek anyagcseréjének fokozásával és az izmok ellazításával segít a tünetek enyhítésében. Bizonyos esetekben azonban tartózkodni kell a módszertől. Ilyen lehet egyebek mellett a magas láz, fertőző betegség, bőrallergia vagy a szívelégtelenség.

 

Egy köpöly, számos technika

A köpölykészlet beszerzése után a következő lépés, hogy megtanuljuk használni az eszközt. Több módszer közül is választhatunk, melyek mind más és más problémákra jelentenek gyógyírt.

  • Csúsztatásos technika: A legelterjedtebb módszer, aminek a lényege, hogy a köpölyt folyamatosan húzogatjuk a bőrfelületen. Használhatjuk izomfájdalom és reumatikus panaszok esetén is.
  • Villám: Ahogy a neve is mutatja, ez a technika a gyorsaságról szól. Ahogy felhelyezzük a köpölyt már szedjük is le, majd ezt ismételgetjük egymás után. Izomlázra vagy a legyengült szervezet megerősítésére javasolt.
  • Általános: A betegségek megelőzésére használatos eljárás során nagyjából 15-20 percig szokás a bőrfelületen hagyni a köpölyt. Speciális – és némileg fájdalmas – változat a véreztetéses technika, ahol apró sebet ejtenek a bőrön a kezelés előtt. Méregtelenítésre tökéletes.

 

Köpölyözés