Kineziológiai Tapasz Csuklóra

Kineziológiai tapasz felhelyezése csuklóra

Gyakran előfordul hogy eséskor fejünket védve és kezünket letámasztva érünk a talajhoz, melynek során hirtelen jelentős teher nehezedik a kéz ízületeire. Számtalanszor fordul elő továbbá kéztőalagút- szindróma, golfkönyök, teniszkönyök vagy egyéb gyakori gyulladás, aminél a kinesio tape használata akár megfelelő gyógytorna mellett is nagyon hatékony lehet. A kéz bántalmainál a fájdalom kezelésére a tape ragasztás leggyakoribb esete a csukló, a könyök és a váll tapelése. A tape kezelés mellett nem elhanyagolható a mindennapi torna, az ízület, az izmok mozgatása sem. A panaszok különböző okai és a fájdalom leghatékonyabb kezelése érdekében mindenképpen érdemes kineziológiai tapasz felhelyezéséről végzett szakembert felkeresni, aki anatómiai ismeretei révén képes a fájdalom kiváltó okát megfelelően diagnosztizálni és a megfelelő kezelést vagy kezeléseket alkalmazni.

FONTOS! Amennyiben a kineziológiai tapasz felhelyezése otthon történik, vigyázzunk a meleg színek használatával gyulladás esetén! Ínhüvelygyulladás, ízületi gyulladás esetén a kezelés sikere érdekében mindenképpen szakember felkeresése javasolt a kórelőzmény pontos ismeretének bemutatásával.

Kineziológiai tapasz csuklóra ragasztása pl.

kineziológiai tapasz csuklóra

 

Még többet szeretne megtudni a kineziológiai tapaszokról? Esetleg másfajta felragasztás érdekli? TOVÁBB >>

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-ANT3-ACU

ACUTOP 4D Kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Minden irányban nyújtható elasztikus tapasz, ezért semmilyen blokkot nem okoz az ízületi mozgásban. A bársonyos, selymes szalag anyag különösen kényelmes illeszkedést és mozgásszabadságot biztosít. Légáteresztő és víz számára áteresztő, de vízálló anyaggal rendelkezik. Amellett, hogy a megfelelő technikával felhelyezve tartja az ízületeket, segíti is a mozgást. Jól alkalmazható térd- könyök-, vállízületek ragasztásánál. Anyaga: nylon (82%), elasztikus spandex (18%) szálakkal. Latexmentes. Használati utasítás: Speciális technika segítségével ragassza tiszta, száraz, zsírmentes bőrfelületre! A szőrzetet előzetesen távolítsa el! A szalag végeit kerekítse le! A felragasztás után dörzsölje meg a ragasztószalagot, ezáltal aktivizálódik a ragasztóréteg. További kérdéseivel kérjük, forduljon szakemberhez, vagy látogasson el a www.kinesioszalag.hu oldalra! Figyelmeztetés: A termék eltávolítását a szőrnövekedéssel megegyező irányban végezze! Esetleges allergiás tünetek vagy bőrirritáció esetén távolítsa el a terméket! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! 


A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
Újdonságok
SGY-AP16H-ACU
ACUTOP Classic kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Anyaga: pamut (93%), elasztán (7%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő esetekben: keringési probléma, duzzanatcsökkentés, gyengült izom, fájdalomcsökkentés, ízületi mozgásterjedelem növelés, sérült idegek esetén, instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál.
Száraz, hűvös helyen tárolandó. 

A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.

Tartalom:
16 db előre vágott kineziológiai szalag:
- 8 db I alakú lap kék színben, 5 cm x 25 cm
- 8 db I-alakú lap bézs színben, 5 cm x 20 cm

Vágás nélkül, közvetlenül ragasztható.
Lekerekített élek a hosszabb tartásért.

Nézet:
Sorrend: