Barna Kineziológiai Tapasz

A kineziológiai tapaszok egyike sem tartalmaz semmilyen gyógyhatású készítményt. Hatását kizárólag a megfelelő felhelyezés esetén fejti ki. A színek szerepe csupán a színterápia.

A barna színű kineziológiai tapasz a bézs vagy másnéven testszínű tapasz egy sötétebb árnyalatú barna változata.

A meleg színek közé tartozó barna szín megnyugtató, a természetességet szimbolizálja. Képes lehet harmóniát teremteni egészségi állapotunkban. Színterápiai szerepét a gyomor és bélrendszerre gyakorolt, valamint a test anyagcsere folyamatainál vizsgálják. A belső nyugalom, higgadtság érzését közvetíti. Gyakran használják akkor is, ha nem szeretnének különösebb hatást kifejteni. A barna szín a természetben leggyakrabban előforduló szín, így a természetközeli sport tevékenységek esetén pl. túrázás, vadászat) bátran ajánlható izom-, ízületi, mozgásszervi problémák esetén. Amennyiben más színekkel együtt alkalmazza jó választás lehet a fekete, a piros és a sárga tape, vagy a hasonlóan semleges fehér tapaszhoz, de ugyanolyan jó párosítás a kék vagy a zöld kineziológiai szalag mellé.

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
SGY-AT33-ACU
ACUTOP Classic kineziológiai szalag sport és terápiás célokra. Anyaga: pamut (93%), elasztán (7%). Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő esetekben: keringési probléma, duzzanatcsökkentés, gyengült izom, fájdalomcsökkentés, ízületi mozgásterjedelem növelés, sérült idegek esetén, instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál.
Száraz, hűvös helyen tárolandó. 

A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35...
Nézet:
Sorrend:

Az elasztikus kineziológiai szalag kellően rugalmas, nem korlátozza a mozgásban az adott testrészt, így sportolás közben is viselhető. A tapaszok a bőr felületére ragasztva hatóanyag nélkül segítenek a terápiában. Fontos kiemelni viszont, hogy a kineziológiai szalagok felhelyezéséhez megfelelő anatómiai ismeretekkel rendelkező kinezio taping szakember segítségét kérjük, aki megoldást nyújthat a megfelelő fájdalom csökkentő terápia alkalmazásában a tapasz felhelyezésén túl is.

Kineziológiai tapasz és a sportgyógyászat

Ennek a speciális terméknek köszönhetően lehetőség nyílik olyan egyedülálló sportgyógyászati kezelésre, amely kellőképpen gyors reakciót vált ki amellett, hogy minimálisan invazív és hatóanyagmentes. Így támogatva a sportolót egy esetleges sérülés után a gyógyulást és rehabilitációt követően az edzéshez, versenyzéshez való mihamarabbi visszatérésben.