ASIAMED 5 cm x 5 m-es kineziológiai tapaszok

ASIAMED kineziológiai szalag sport és terápiás célokra.

Kettő fajta változatban elérhető. Pamut és műselyem hordozószövetű változatban. A pamut kineziológiai szalag anyaga: pamut (> 93%), spandex. Latexmentes. A műselyem kineziológiai tapasz anyaga: rayon (> 96%), elasztikus spandex szálakkal. Mind a kettő fajta kineziológiai tapasz latexmentes. A pamut kineziológiai tapasz szélesebb termékkínálattal rendelkezik, több fajta színben rendelhető. A műselyem kineziológiai szalag pedig jobban bírja a nedves, párás környezetet a hagyományos pamut kineziológiai tapaszoknál.

 

ASIAMED pamut kineziológiai tapasz:
Anyaga: pamut (> 93%), spandex. Latexmentes. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő esetekben: keringési probléma, duzzanatcsökkentés, gyengült izom, fájdalomcsökkentés, ízületi mozgásterjedelem növelés, sérült idegek esetén, instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál.

Száraz, hűvös helyen tárolandó. 

A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.

ASIAMED műselyem kineziológiai szalag:
Anyaga: rayon (> 96%), elasztikus spandex szálakkal. Latexmentes. Használati utasítás: Speciális technika segítségével ragassza tiszta, száraz, zsírmentes bőrfelületre! A szőrzetet előzetesen távolítsa el! A szalag végeit kerekítse le! A felragasztás után dörzsölje meg a ragasztószalagot, ezáltal aktivizálódik a ragasztóréteg. További kérdéseivel kérjük, forduljon szakemberhez, vagy látogasson el a www.kinesioszalag.hu oldalra! Figyelmeztetés: A termék eltávolítását a szőrnövekedéssel megegyező irányban végezze! Esetleges allergiás tünetek vagy bőrirritáció esetén távolítsa el a terméket! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! 

A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.