ACUTOP

Mi a különbség az egyes Acutop kineziológiai tapaszok között? Acutop Classic kineziológiai szalag: olcsó kineziológiai tapasz hétköznapi használatra. Tökéletes választás a mindennapokra. Extra hosszú, gazdaságos kineziológiai tapasz is elérhető belőle. Acutop Pro Sport kineziológiai tapasz: kineziológiai szalag sportolóknak, műselyem hordozó szövetű, a hagyományos kineziológiai szalagoknál jobban nyújtható kineziológiai tapasz. Acutop Pro Sport kineziológiai tapasz sportolóknak! Acutop Premium kineziológiai tapasz: magas pamuttartalmú, jó tapadó képességű, prémium kineziológiai szalag. Extra hosszú, gazdaságos kineziológiai tapasz is elérhető belőle. ACUTOP 4D kineziológiai tapasz: Minden irányban nyújtható kineziológiai tapasz, ezért semmilyen blokkot nem okoz az ízületi mozgásban. ACUTOP Design kineziológiai tapasz: Gyakorlatilag az ACUTOP Premium kineziológiai szalag mintás változata.

Acutop termékeinket sportolóként, sportklubként a Sportgyogyaszati.hu webáruházunkban is megvásárolhatja!

Acutop kineziológiai tapaszokACUTOP kineziológiai tapaszok sport és terápiás célokra. A kineziológiai szalagok sikeresen alkalmazhatóak a következő esetekben: keringési probléma, duzzanatcsökkentés, gyengült izom, fájdalomcsökkentés, ízületi mozgásterjedelem növelés, sérült idegek esetén, instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál. Kiegészítő terápiaként használhatóak számos további mozgásszervi probléma esetén is.

Általánosságban a kineziológiai tapaszokról megállapítható, hogy az akril ragasztó réteg miatt a tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja a kineziológiai szalagok minőségét. ezért minden kineziológiai tapasz száraz, hűvös helyen tárolandó. 

Az Acutop egy német márka, mely széles termékkínálattal rendelkezik. Sokfajta színben és meretben kínálja kineziológiai tapaszait. Létezik belőle gazdaságos kivitelű változat is, így az amúgy is kedvező árához képest a nagy tekercseket hihetetlenül olcsón tudja megvásárolni.

Anatómiai és kórkép ismeret szükséges a tapaszok optimális felhelyezéséhez, ezért a kineziológiai tapaszok optimális felhelyezése érdekében kérjük forduljon szakemberhez, vagy egyszerűbb problémák esetén vásárolja meg és tájékozódjon Daniel Weiss: Kineziológiai tapaszok-Hogyan segítsünk magunkon izomfájdalmak és egyéb panaszok esetén című könyvéből!>>

Mi a különbség az egyes ACUTOP kineziológiai tapasz típusok között?

ACUTOP Classic kineziológiai tapasz: Anyaga: pamut (93%), spandex (7%). Latexmentes. 

ACUTOP Pro Sport kineziológiai tapasz: Sportolók számára fejlesztett, a hagyományos kineziológiai tapasznál kb 20%-kal rugalmasabb és jobban nyújtható, erősen ragadó, műselyem hordozószövetű tapasz (bőrre is, egymásra is jól tapadó). A nedves párás környezetet jobban bírja a hagyományos kineziológiai tapaszoknál, víztaszító viszkóz anyagának köszönhetően. Anyaga: rayon (96%), spandex (4%). Latexmentes. 

ACUTOP Premium kineziológiai tapasz: Prémium minőségű kineziológiai szalag, magas pamut tartalommal. Prémium minőségű  pamut hordozószövet és az akril ragasztót tartalmaz. Erős ragasztó, kiváló tapadó képesség, mégis különösen finom viselet a bőrön. Vízálló, kitűnő tapadás jellemzi még zuhanyozás és fürdés után is. Anyaga: pamut (97%), spandex (3%). Latexmentes. 

Szűkebb méret és színkombinációban, de elérhető még az ACUTOP 4D kineziológiai tapasz és az ACUTOP Design kineziológiai szalag is az ACUTOP márka kínálatában. 

ACUTOP 4D kineziológiai tapasz: Minden irányban nyújtható kineziológiai tapasz, ezért semmilyen blokkot nem okoz az ízületi mozgásban. A bársonyos, selymes kineziológiai szalag anyaga különösen kényelmes illeszkedést és mozgásszabadságot biztosít. Légáteresztő és víz számára áteresztő, de vízálló anyaggal rendelkezik. Amellett, hogy a megfelelő technikával felhelyezve tartja az ízületeket, segíti is a mozgást. Jól alkalmazható térd- könyök-, vállízületek ragasztásánál. Anyaga: nylon (82%), elasztikus spandex (18%)

ACUTOP Design kineziológiai tapasz: Prémium minőségű, mintás kineziológiai szalag, magas pamut tartalommal. Prémium minőségű  pamut hordozószövet és az akril ragasztót tartalmaz. Erős ragasztó, kiváló tapadó képesség, mégis különösen finom viselet a bőrön. Vízálló, kitűnő tapadás jellemzi még zuhanyozás és fürdés után is. Anyaga: pamut (97%), spandex (3%). Latexmentes. Gyakorlatilag az ACUTOP Premium kineziológiai szalag mintás változata.