Köpölyök, természetgyógyászat, manuálterápia

Természetgyógyászat, köpölyök, manuálterápia

Sokak számára fontos, hogy természetes anyagokkal és módszerekkel kezeljék betegségeiket, panaszaikat. A széles körben elterjedt köpölyözés a fájdalomcsillapítás ismert módszere. Kiegészítő kezelésnek a népszerű kineziológiai tapasz használatát javasoljuk. Nézzen körül webáruházunkban!

Üvegköpölyök gumilabda pumpával: praktikus és biztonságos kiegészítője a terápiának!

A köpölyözésről már sok esetben bebizonyosodott, hogy pozitív hatással bír az emberi szervezetre nézve. A kezelésben részesülő páciensek javulást tapasztaltak az állapotukban kezelés után. A masszázshoz hasonló terápiában részt vevő betegek arról számoltak be, hogy a köpölyözést követően csökkent az őket kínzó fájdalom, jobb lett a közérzetük. A köpölyöző készlet minden egyes eleme részt vesz abban, hogy az anyagcserét, a vérkeringést serkentse, az izmokat ellazítsa, a blokkokat feloldja. Nagyszerű alternatívája a gyógyszeres kezelésnek.

Az akupunktúrás pontoknál alkalmazott köpölyöket a köpölyöző szakszerűen helyezi fel a testre. Köpölyből is többféle létezik. Hagyományosan bambuszt, állati szarvat használtak, de ma már orvosi szilikonból, illetve műanyagból, üvegből készült köpölyöző készletek is elérhetőek.

Az üvegköpöly készülhet kézzel is, erős, mégis vékony falú üvegből állítják elő, ami a kezelés során nem pattan el. Az üveget a hagyományos kínai orvoslásban tűznél hevítették fel és így hozták létre a vákuumot. Ma már erre nincs szükség az olyan, korszerű kivitelezésű eszközök használatával, mint amilyen a gumilabda pumpával ellátott üvegköpöly.

Az ilyen üvegköpölyt nem kell hevíteni, mert a gumilabda használata maga is előidézi a vákuumot. A gumilabdát összenyomva kell a köpölyt a bőrfelületre helyezni, majd ha már érintkezik a bőrrel, elengedni azt. Ezt követően azonnal létrejön a vákuum hatás.

Miért érdemes pont az üvegköpölyt választani gumilabda pumpával kiegészítve? Az üveg lehetővé teszi, hogy a folyamat teljesen követhető és ellenőrizhető legyen, hiszen átlátszó anyagról van szó. Emellett könnyen tisztítható, illetve sterilizálható, tartós és jól alakítható.

Amennyiben ilyen típusú köpölyöző készletre van szüksége, vásárolja meg az új üvegköpölyöket a mi webáruházunkból! Több méretben elérhető, kedvező áron kínált köpölyöket tud online megvásárolni tőlünk! Bővebb tájékoztatásért az üvegköpölyökről csak lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

 

Köpölyöző készlet és egyéb természetgyógyászati eszközök kínálatunkban!

Vörös, kör formájú foltok a bőrön? Ha ilyet lát valakin, nem kiütésekre vagy furcsa alakú sérülésekre kell gondolni, sokkal inkább köpölyözésről van szó. A köpölyözés egy ősi gyógyászati módszer, amit ma is szívesen alkalmaznak. Még a sportolók körében sem ritka, hogy köpölyöző készlet után nyúlnak annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt tudják nyújtani.

A köpölyöző készlet részei a speciális csészék, amiket már az ősi kínaiak is használtak. De miért üdvözlik olyan lelkesen a sportolók ezt az elsőre furcsának tűnő módszert? A köpöly nagyon hatékonyan tudja oldani, megszüntetni a fájdalmat, egyúttal segít a merev izmok fellazításában és még a légzést is könnyebbé teszi.

A csésze a köpölyözés egyetlen eszköze, amiből többet is elhelyeznek a páciens testén. A csészéket felmelegítik és úgy teszik rá a testre. A meleg csészében lévő levegő is felmelegszik, majd ahogyan természetes módon hűl le, vákuumot hoz létre, a vákuum pedig szívóhatással jár, ami a bőrön látható piros foltokat eredményezi. A köpölyözés lényege tehát ez a szívóhatás, aminek nemcsak a bőrre van hatása, de a vérre is. A kínaiaknál a csí áramlását befolyásolták vele.

A megélénkült véráramlásnak köszönhetően a fájdalom múlik, a test természetes gyógyulási folyamata felgyorsul. Habár a bőrön szemmel látható sérülések maradnak a köpölyöző készlet nyomán, az eredmény magáért beszél. A köpöly elősegíti a méreganyagok távozását is a bőrön keresztül, mindez néhány perc alatt. Nemcsak sportolóknak ajánlott, de hátfájással, nyaki fájdalommal élőknek, műtét utáni hegesedés megszüntetésére.

A természetgyógyászati eszközök és kellékek széles választékát kínáljuk az érdeklődőknek, köztük köpölyt is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha online szeretne köpölyöző készletet vásárolni kedvező áron! A megrendelt köpölyöző készletet rövidesen kiszállítjuk a megadott címre, hogy Ön minél előbb használhassa. A köpölyről, köpölyöző készletekről kérdezze bátran kollégáinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén!