duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban sportolók és sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket és ezért gyűjtőcsomagolásokat (6,8,10,12...stb. darab termék) is hajlandóak egyszerre megvenni. Az oldalon csak előre meghatározott gyűjtő mennyiségekben (karton mennyiségekben) vásárolhatja meg a  termékeket.

A rendelés során pedig lehetősége van regisztrálni további kedvezményekért a nagyker.duoker.hu rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti). A nagyker.duoker.hu rendszerünkben már nincs mennyiséghez kötve a rendelés.

Köpölyök, természetgyógyászat

Természetgyógyászat, köpölyök

Sokak számára fontos, hogy természetes anyagokkal és módszerekkel kezeljék betegségeiket, panaszaikat. A széles körben elterjedt köpölyözés a fájdalomcsillapítás ismert módszere. Kiegészítő kezelésnek a népszerű kineziológiai tapasz használatát javasoljuk. Nézzen körül webáruházunkban!

Köpölyöző készlet és egyéb természetgyógyászati eszközök kínálatunkban!

Vörös, kör formájú foltok a bőrön? Ha ilyet lát valakin, nem kiütésekre vagy furcsa alakú sérülésekre kell gondolni, sokkal inkább köpölyözésről van szó. A köpölyözés egy ősi gyógyászati módszer, amit ma is szívesen alkalmaznak. Még a sportolók körében sem ritka, hogy köpölyöző készlet után nyúlnak annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt tudják nyújtani.

A köpölyöző készlet részei a speciális csészék, amiket már az ősi kínaiak is használtak. De miért üdvözlik olyan lelkesen a sportolók ezt az elsőre furcsának tűnő módszert? A köpöly nagyon hatékonyan tudja oldani, megszüntetni a fájdalmat, egyúttal segít a merev izmok fellazításában és még a légzést is könnyebbé teszi.

A csésze a köpölyözés egyetlen eszköze, amiből többet is elhelyeznek a páciens testén. A csészéket felmelegítik és úgy teszik rá a testre. A meleg csészében lévő levegő is felmelegszik, majd ahogyan természetes módon hűl le, vákuumot hoz létre, a vákuum pedig szívóhatással jár, ami a bőrön látható piros foltokat eredményezi. A köpölyözés lényege tehát ez a szívóhatás, aminek nemcsak a bőrre van hatása, de a vérre is. A kínaiaknál a csí áramlását befolyásolták vele.

A megélénkült véráramlásnak köszönhetően a fájdalom múlik, a test természetes gyógyulási folyamata felgyorsul. Habár a bőrön szemmel látható sérülések maradnak a köpölyöző készlet nyomán, az eredmény magáért beszél. A köpöly elősegíti a méreganyagok távozását is a bőrön keresztül, mindez néhány perc alatt. Nemcsak sportolóknak ajánlott, de hátfájással, nyaki fájdalommal élőknek, műtét utáni hegesedés megszüntetésére.

A természetgyógyászati eszközök és kellékek széles választékát kínáljuk az érdeklődőknek, köztük köpölyt is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha online szeretne köpölyöző készletet vásárolni kedvező áron! A megrendelt köpölyöző készletet rövidesen kiszállítjuk a megadott címre, hogy Ön minél előbb használhassa. A köpölyről, köpölyöző készletekről kérdezze bátran kollégáinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén!