duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban sportolók és sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket és ezért gyűjtőcsomagolásokat (6,8,10,12...stb. darab termék) is hajlandóak egyszerre megvenni. Az oldalon csak előre meghatározott gyűjtő mennyiségekben (karton mennyiségekben) vásárolhatja meg a  termékeket.

A rendelés során pedig lehetősége van regisztrálni további kedvezményekért a nagyker.duoker.hu rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti). A nagyker.duoker.hu rendszerünkben már nincs mennyiséghez kötve a rendelés.

Hírek

Értesítés termékvisszahívásról
2019.03.20

Tisztelt Partnerünk,

ezúton értesítjük, hogy a DEUSER Tornaszőnyeg 182x61x1 cm piros (gyári cikkszám: 121041R, vonalkód: 4007480015704) termék esetében egy luxemburgi vizsgálat során rákkeltő anyagot találtak, melyről riasztást adtak ki 2019 februárjában a RAPEX rendszerében (Riasztás száma: A12/0300/19). Sajnos ezen termékek esetében egyelőre nem tisztázott, hogy minden vagy csak egyes gyártási szériákat érint a hiba, ezért az összes termék kivonásáról határozott a fogyasztóvédelem (határozatszám: 1901K-00040). 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy lehetősége van a korábban nálunk vásárolt terméket vissazküldeni a részünkre és amennyiben visszaküldi a terméket, úgy megtérítjük a termék vétálárát.

Amennyiben visszaküldi a terméket, kérjük jelezze számunkra e-mailen és adja meg a bankszámla számát is, hogy a termék vételárát visszatéríthessük. A termék vétálárát a termék visszaküldése után tudjuk megtéríteni.

Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért!

Üdvözlettel:

Vasi Duoker Kft.

Vissza