duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

PASTA COOL Kenőcs 190G

VAN (Szállítási idő: 1-2 munkanap)
Raktárkészlet:
PASTA COOL Kenőcs 190G

INFORMÁCIÓ
 • Duzzadáscsökkentõ, gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatás

 • Rándulások,  zúzódások, ízületi bántalmak esetén bedörzsölésre és borogatásra alkalmazható. 

 • Használata javasolt a  sportsérülésekből, sportártalmakból fellépõ fájdalmas duzzanatok és vérömlenyek, a támasztó- és mozgató szervrendszer (izmok, ízületek, ínhüvelyek) fájdalmas-gyulladásos állapotaiban, izmok, ízületek túlerõltetése ("teniszkönyök") esetén.

 • Használatával a szövetekben képzõdött folyadékgyülem gyorsabban szívódik fel. 
  A szalicilsav gyulladáscsökkentõ hatást fejt ki. Az illóolajok fokozzák a vérátáramlást, a kovasavas timföld magas nedvszívóképességgel rendelkezik, így hûsítõ hatást fejt ki. Összeségében a Pasta Cool elõsegíti a vérömlenyek gyorsabb felszívódását, a feszítõ- és fájdalomérzés, illetve a megnövekedett nyomásérzékenység megszûnését, csökkenti a mozgáskorlátozottságot. 

 • Kellemes illatú, vízzel lemosható készítmény. 

 • Összetevők: 100g pasztában: 5000 NE heparin-nátrium (Heparinum natricum), 48,5 g kovasavas timföld (Bolus alba et rubra), 1,0g szalicilsav (Acidum salicylicum),  0,4-0,4g rozmaring- és törpefenyõolajok (Rosmarini et Pini pumil.aetherol), 0,2 g citromfûolaj (Melissae aetheroleum) Tartósítóanyagok: metil-paraben és szorbinsav.

 • Mikor nem szabad a Pasta Cool-t alkalmazni? 


A Pasta Cool nem alkalmazható egyes alkotó részei iránti túlérzékenység (allergia), fõként a szalicilsav és a metil-paraben (p-hidroxibenzoesav-észter) esetén.  • Mit kell tudni a Pasta Cool alkalmazásának megkezdése elõtt? 


Hosszantartó, nagy felületen történõ alkalmazását kerülni kell gyulladt bõrfelületen, veseelégtelenség fennállásakor. 
Óvatosan kell alkalmazni károsodott perifériás keringésû vagy diabeteszes (cukor) betegek végtagjain.  • Alkalmazható-e a Pasta Cool más készítményekkel együtt? 


Igen. Elõírásszerû alkalmazás esetén más készítményekkel való kölcsönhatás ez idáig nem ismert.  • Mit kell megfontolni terhesség vagy szoptatás ideje alatt? 


Terhes anyák óvatosan alkalmazzák. 
Szoptató anyák a mell területén ne használják.


ALKALMAZÁSA:


A Pasta Cool felvitele cellulóz alapanyagú (papír zsebkendõ) anyaggal javasolt, késpengényi vastagságban enyhe nyomással ajánlott szétkenni az érintett területen. A kezelt területre szükség esetén fedéssel rögzíteni lehet. A pasztát vászoncsíkra vagy egyéb megfelelõ szövetféleségre is rá lehet kenni, és a bekent felületet az érintett testrészre helyezni, majd nem túl szorosan rögzíteni. A paszta langyos vízzel lemosható. 
A Pasta Cool-t a panaszok megszûntéig naponta 1-2-szer ajánlott alkalmazni. 
Borogatásként (pakolásként) alkalmazva 12 óránként javasolt cserélni.  • Milyen nem kívánt mellékhatást válthat ki a készítmény? 


Ritkán túlérzékenységi (allergiás) reakciók alakuljatnak ki a bõrön: fokozott kivörösödés, viszketés, esetleg kiütések fordulhatnak elõ. Ilyen esetekben a kezelést azonnal be kell fejezni.  • Mit kell tudni még az alkalmazásról? 


A Pasta Cool nyálkahártyára, szembe, sérült bõrfelületre, nyílt sebekre nem kerülhet! 
Vénás gyulladás, visszértágulat esetén kerülni kell a bedörzsölést!  • Mire kell ügyelni az alkalmazás során? 


A készítményt a dobozon feltüntetett lejárati idõn belül szabad felhasználni.  • Mennyi ideig alkalmazható a Pasta Cool? 


A panaszok hosszú ideig való fennállása (7-10 nap), illetve az alkalmazástól elvárt hatás fellépésének elmaradása esetén orvoshoz kell fordulni.  • Hogyan kell tárolni a készítményt? 


Hûvös helyen, fénytõl védve tartandó. 
A készítményt gyermekek elõl gondosan el kell zárni!  


 
Adatok
Cikkszám
SGY-03306-XX
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!