Ormos Gábor, dr.: A csontkovácsok titkai

Nincs raktáron
Ormos Gábor, dr.: A csontkovácsok titkai
Hétköznapi használatra vásárolna magánszemélyként?

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

Rendszeres használja, de nincs adószáma? Sportklubnak vásárol?

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

A csontkovácsok titkai
Manuálterápiával kezelhető betegségek, javallatok, technikák, gerinctorna gyakorlatok

Jelen könyv célja kettős: a gerincfájósok számára ismeretterjesztés és a csontkovácsolást/manuálterápiát már alkalmazóknak javasolt ismeretek átadása. A könyv legfontosabb mondanivalója, hogyan hat és mire alkalmas a „kézi műfogásokkal” gyógyítás. A tornagyakorlatok fejezet azért szükséges, mert a gerincpanaszok okainak megfelelő gyakorlatokat kell végezni, végeztetni. Cél, hogy e könyvből okuljanak a betegek és gyógyítóik is!

Kategória Rehabilitáció - Gyógytorna
Szerző Ormos Gábor dr. 
Méret 143x200
Oldalszám 240
Kötés kartonált 
Besorolási kód Betűvirág Kft
Adatok
Cikkszám
SGY-9786150031170-XX
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!